Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Protoje Tickets

Met Protoje als hoofdrolspeler van de roots-reggae revival, waait er al enkele jaren een frisse wind door Jamaica. We winden er geen doekjes om. Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Protoje? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Met Protoje als hoofdrolspeler van de roots-reggae revival, waait er al enkele jaren een frisse wind door Jamaica. We winden er geen doekjes om. Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie. Met een uitzonderlijk gevoel voor ritme en een stijl die reggae, pop en dub transformeert, staat hij garant voor een verrukkelijk zomers geheel. Noem Protoje gerust de belangrijkste vertegenwoordiger van de nieuwe 'conscious generation'. Na de albums 'The 8 Year Affair' en 'Ancient Future' (met de hit 'Who Knows' met Chronixx) is de populariteit van deze zoon van een voormalig Calypso King en zangeres Lorna Benett niet meer te houden. Sociaal-bewogen gaat hij verder met de rootsreggae waarmee Bob Marley noodgedwongen moest stoppen. Afgelopen jaar maakte hij nog furore op Couleur Café 2019. Wordt zijn passage in Het Depot nóg beter dan deze absolute voltreffer? Who knows.