Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Richard Thompson Tickets

Richard Thompson mag dan zeer terecht door Rolling Stone Magazine tot de 20 beste gitaristen aller tijden gerekend worden, voor hem zijn zijn nummers het allerbelangrijkste.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Richard Thompson in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,50
Beschikbaar

Richard Thompson mag dan zeer terecht door Rolling Stone Magazine tot de 20 beste gitaristen aller tijden gerekend worden, voor hem zijn zijn nummers het allerbelangrijkste. “Een gitaarsolo of -riff moet altijd ten dienste van het nummer staan of in het verlengde liggen van de verhaal- of melodielijn”. Thompson is dan ook in de eerste plaats een scherpe en intelligente observator. Zijn track record beslaat 50 jaar, vanaf einde jaren ‘60 met het befaamde Fairport Convention waarmee hij aan de wieg van de folkrock stond tot zijn laatste plaat 13 Rivers. Mijlpalen in zijn carrière: de platen met zijn eerste vrouw Linda Thompson (I Want To See The Bright Lights Tonight), zijn talrijke schitterende concerten en nummers als I Feel so Good, I Misunderstood en 1952 Vincent Black Lightning uit succesplaat Rumor and Sigh. Thompson kreeg van de Americana Music Association in Nashville een Lifetime Achievement Award. Onder andere Robert Plant, Don Henley en Elvis Costello hebben zijn muziek gecoverd. Zijn veelzijdigheid en virtuositeit wordt onderstreept door de vele samenwerkingen met o.m. Bonnie Raitt, Nick Drake, Sandy Denny, Loudon Wainwright III en David Thomas (Pere Ubu). Gedreven door zijn liefde voor het schrijven van nummers en zijn adembenemende gitaarspel is Thompson uitgegroeid tot een waar icoon. In 2013 al eens te zien in ons schoon OLT, dus we verwelkomen hem zeer graag terug.