Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Rodrigo Y Gabriela Tickets

Vijf jaar na hun laatste album is het duo gitaarvirtuozen eindelijk klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. Rodrigo y Gabriela kondigen de release van hun zevende album aan, en doen ook ons land aan in de bijbehorende tournee.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Rodrigo Y Gabriela? De beste tickets zijn bij ons voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €71,-
Beschikbaar

Vijf jaar na hun laatste album is het duo gitaarvirtuozen eindelijk klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. Rodrigo y Gabriela kondigen de release van hun zevende album aan, en doen ook ons land aan in de bijbehorende tournee. Mis hun terugkeer naar ons land niet, op vrijdag 19 april in het Koninklijk Circus in Brussel!Rodrigo y Gabriela hebben ons als geen ander meegevoerd op een muzikale reis, aan de hand van een zes prachtige albums tellende discografie. Hun fusion-muziek laat de gemoederen hoog oplaaien terwijl hun meesterlijke gitaarspel de monden doet openvallen. Op de planken combineren de twee een oeverloos charisma met bakken energie. Rodrigo en Gabriela zijn natuurtalenten, zoveel is zeker. Vandaag kondigt het tweetal de release van een nieuw album aan. Aan ‘Mettavolution’ werd drie jaar lang gecomponeerd en opgenomen in hun studio in Ixtapa, Mexico. De finale details kwamen tot stand in Los Angeles, met hulp van producer Dave Sardy (Oasis, LCD Soundsystem, A Perfect Circle). Hou je vast voor de grote terugkeer van Rodrigo y Gabriela!