Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Salif Keita Tickets

Het verhaal van griot Salif Keita, de Malinese nachtegaal, is een van de hardste maar ook mooiste van de Afrikaanse muziek. Volgens de traditie had hij geen zanger mogen worden, en albino zijn helpt je ook geen stap vooruit.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Salif Keita in de Roma? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €59,-
Beschikbaar

Het verhaal van griot Salif Keita, de Malinese nachtegaal, is een van de hardste maar ook mooiste van de Afrikaanse muziek. Volgens de traditie had hij geen zanger mogen worden, en albino zijn helpt je ook geen stap vooruit. Maar zijn wilskracht en prachtige stem brachten hem naar de top. Keita is een van de meest soulvolle stemmen van het Afrikaans continent, hij slaagt erin de kloof tussen traditionele Malinese muziek en de westerse popcultuur te overbruggen. 40 jaar na zijn debuutalbum Mandjou en na vele prijzen, wereldwijde tournees en talrijke samenwerkingen (o.a. met Carlos Santana, Cesaria Evora, Wayne Shorter, Ibrahim Maalouf en Esperanza Spalding) heeft de Gouden Stem van Afrika een zoveelste iconisch album met 8 nieuwe nummers klaar: D’Un Autre Blanc. Volgens eigen zeggen, is het zijn laatste. Maar of deze 68-jarige ambassadeur van de Afrikaanse muziek ooit kan stoppen, valt maar af te wachten. Wij zijn alvast vereerd dat deze grote meneer ons nieuwe seizoen opent.