Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Shura Tickets

Al vanaf Shura in 2014 met "Touch" en "Just Once" debuteerde, was duidelijk dat de Britse meer in haar mars had dan de meeste van haar peers in het toen o zo hippe altpopgenre.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Shura? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €53,-
Beschikbaar

Al vanaf Shura in 2014 met "Touch" en "Just Once" debuteerde, was duidelijk dat de Britse meer in haar mars had dan de meeste van haar peers in het toen o zo hippe altpopgenre. Op haar debuutalbum "Nothing's Real" kregen we van de meer verfijnde pop te horen, catchy maar slim uitgewerkt en onverschrokken—denk maar aan de tien minuten lange afsluiter "White Light". Laura Snapes schreef voor Pitchfork: "Shura is at the vanguard of a scene of young queer pop stars who are updating the ’80s model of self-sufficient, fully liberated mainstream pop." Anno 2019 heeft Aleksandra Denton bij Secretly Canadian getekend en doet ze ons met "BKLYNLDN" geloven dat ze nog meer van die gevoelige, eerlijke en verslavende songs achter de hand heeft. Shura stelt haar nieuw werk voor op 13 november in de Botanique.