Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Stake Tickets

Releaseshow van de eerste plaat onder de naam STAKE. Meer dan een decennium geleden begonnen 4 schaamhaarloze snotapen muziek te maken in een klein repetitiekot in Flanders’ Fields.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Stake? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €59,-
Beschikbaar

Releaseshow van de eerste plaat onder de naam STAKE. Meer dan een decennium geleden begonnen 4 schaamhaarloze snotapen muziek te maken in een klein repetitiekot in Flanders’ Fields. Dat de luide herrie die ze toen maakten onder de naam Steak Number Eight het zo ver zou schoppen, hadden ze nooit kunnen dromen. Van de grootste concertzalen van België uitverkopen, op de grootste metalfestivals van Europe staan, tot op tournee gaan met bands als Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones, ze deden het allemaal. Niemand zag het dan ook aankomen toen de band er in 2018 mee stopte. De bandnaam begon wat verouderd aan te voelen en deed hen te vaak denken aan de overleden broer van frontman Brent. Er kwamen nog 2 hopeloos uitverkochte afscheidsshows in de Vooruit, maar die bleken toch niet helemaal een afscheid te zijn… de 4 bandleden blijven samen en gaan verder onder de naam STAKE. Onder deze naam brengen ze in november hun eerste plaat uit en die komen ze live en exclusief voorstellen in AB. Verwacht dezelfde luide atmosferische post- en sludge-metal, maar dan met een ongezien vernieuwde energie!