Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Sticky Fingers Tickets

Australische band garant voor een melting pot van reggae, psych en pop met een vierde album 'Yours To Keep' in Het Depot. Sticky Fingers is een melting pot van reggae, psych en pop.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Sticky Fingers? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,-
Beschikbaar

Australische band garant voor een melting pot van reggae, psych en pop met een vierde album 'Yours To Keep' in Het Depot. Sticky Fingers is een melting pot van reggae, psych en pop. Deze Australische skatepunkers hypnotiseren je tot je in een diepe trance zit om je vervolgens met een platte hand wakker te slaan, omdat je aan het dansen bent als een hippie. Deze band kan je het best vergelijken met Pink Floyd en Arctic Monkeys, die met twee vingers in hun neus, je een top avond garanderen. Met een vierde album zakt Sticky Fingers af naar Het Depot. Single 'Loose Ends' klinkt alvast véélbelovend! Support-act: True Vibenation.