Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Taylor Swift Tickets

Taylor Alison Swift (Reading (Pennsylvania), 13 december 1989) is een Amerikaans singer-songwriter, muzikante en actrice.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Werchter Boutique? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €136,-
Beschikbaar

Taylor Alison Swift (Reading (Pennsylvania), 13 december 1989) is een Amerikaans singer-songwriter, muzikante en actrice. Ze werd internationaal bekend met de single Love story (2008), en scoorde daarna nog hits als You belong with me (2009), I knew you were trouble (2012), Shake it off (2014), Blank space (2014) en Look what you made me do (2017). Taylor Swift heeft veel records op haar naam staan, waaronder meest beprezen countryalbum voor Fearless en meest beprezen popalbum voor 1989. Voor beide albums ontving ze onder andere de Grammy Award voor Album of the Year, een van de hoogste onderscheidingen in de muziekindustrie. Ook heeft ze vier albums die meer dan 1 miljoen keer in Amerika verkocht zijn in de eerste week, wat haar de enige artiest ooit maakt die dit is gelukt. Met ruim 35 miljoen abonnees heeft Taylor Swift de meeste abonnees van een vrouwelijke artiest op YouTube. Ook heeft ze ruim 120 miljoen volgers op Instagram en ruim 85 miljoen volgers op Twitter. Op Spotify is ze een van de meestgevolgde vrouwelijke artiesten met ruim 19 miljoen volgers. Ze haalde haar hele oeuvre van het muziekplatform weg, omdat ze ervan overtuigd was dat artiesten niet genoeg betaald ervoor kregen. Dit heeft Spotify opgelost en in juni 2017 zette ze al haar muziek erop terug. Ze heeft in totaal 22 nummers die meer dan 100 miljoen keer afgespeeld zijn.