Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Abba Story Tickets

Het schitterende spektakel Thank You For The Music - The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond en was vorig jaar voor het eerst in België te zien.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Abba Story? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €67,25
Beschikbaar

Het schitterende spektakel Thank You For The Music - The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond en was vorig jaar voor het eerst in België te zien. De muzikale live show is in het najaar opnieuw te zien in ons land. Op vrijdag 1 november komen ze naar het Kursaal Oostende. Het Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen”, "Thank You For The Music" en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!