Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

The Bootleg Beatles Tickets

The Bootleg Beatles zijn terug! De beste Beatlescoverband ter wereld katapulteert je zonder pardon terug naar de gouden hoogdagen van de Beatlemania.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Bootleg Beatles? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €62,25
Beschikbaar

The Bootleg Beatles zijn terug! De beste Beatlescoverband ter wereld katapulteert je zonder pardon terug naar de gouden hoogdagen van de Beatlemania. Wie The Bootleg Beatles live aan het werk ziet zou zweren dat the fab four zélf op het podium stonden. Van de muziek tot de kostuums, van de kapsels tot de instrumenten, van het accent tot het stemtimbre: tot in de kleinste details recreëert deze Britse band alles wat The Beatles zo speciaal maakte. Volgend seizoen trekken The Bootleg Beatles de baan op met And In The End, een volledig nieuwe show waarmee ze de 50ste verjaardag van Abbey Road en Let It Be vieren. Beatlesfans weten waarheen!