Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Bruceband Tickets

In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn 7e album uitbracht, Born in the USA. Born in the U.S.A. was het best verkopende album in de Verenigde Staten in 1985 en met 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Bruceband? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €51,-
Beschikbaar

In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn 7e album uitbracht, Born in the USA. Born in the U.S.A. was het best verkopende album in de Verenigde Staten in 1985 en met 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd ook Springsteen’s succesvolste album ooit! Van het album werden zeven singles een top 10 hit. Het album plaatste Springsteen hoog in de hitlijsten. 35 jaar later brengt The Bruceband, dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse en Belgische podia. Het album zal tijdens deze niet te missen show integraal worden gespeeld. Alle hits, van Born in the USA tot I’m on Fire en van Glory Days tot Dancing in the Dark zullen tijdens deze wervelende show aan bod komen. The Bruceband bestaat ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen- en buitenland. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden ‘dicht bij het origineel komt’.