Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Clement Peerens Explosition Tickets

Op 14 december klinkt het ene na het andere wereldnummer door de boxen van De Roma. Jawel, na lang aandringen, is het eindelijk gelukt om de vetste rockband van de Lage Landen naar Borgerhout te krijgen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Clement Peerens Explosition? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €61,-
Beschikbaar

Op 14 december klinkt het ene na het andere wereldnummer door de boxen van De Roma. Jawel, na lang aandringen, is het eindelijk gelukt om de vetste rockband van de Lage Landen naar Borgerhout te krijgen. We zijn vereerd om mister Clement himself te mogen verwelkomen, samen met de verbijsterende bassist Aertbeliën Sylvain en de bekoorlijke bassdrumbeukster Lady Dave. Clement zal ook een paar speciale gasten meebrengen. Het zou onder meer gaan om een operazangeres die folders van de Lidl op muziek zet, een paar muzikale leerkrachten van de Steinerschool en een overjaarse danseres of vijf. Maar dat kan nog allemaal veranderen.