Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

The Dire Straits Experience Tickets

Met Chris White, voormalig lid van Dire Straits. Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld gekomen toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Dire Straits Experience? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €76,50
Beschikbaar

Met Chris White, voormalig lid van Dire Straits. Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld gekomen toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die roep. Dire Straits bandlid Chris White en zes topklasse muzikanten maken deel uit van de groep die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swing, Money for nothing, Private Investigations, the legend is alive! Na een internationale tournee zonder weerga, 3 uitverkochte Olympia’s in Parijs en uitverkochte concerten in Antwerpen en Oostende, komt de groep terug naar België!