Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Hollies Tickets

The Hollies zijn één van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun stijgende onderscheidende harmonieën, briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van één van de me
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Hollies in Kursaal Oostende? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €78,50
Beschikbaar

The Hollies zijn één van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun stijgende onderscheidende harmonieën, briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van één van de meest geliefde groepen sinds The Rock Revolution. Vooral in combinatie met de uitgebreide back catalogus van hits van The Hollies. De band is in 1963 opgericht door Bobby Elliott, Tony Hicks, Allan Clarke, Graham Nash en Eric Haydock. Tot midden van de jaren '70, hadden The Hollies meer hits dan The Beatles - in die periode hadden ze 15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland. Songs zoals “Just One Look”, “I’m Alive”, “Stop Stop Stop”, “Dear Eloise”, “Listen To Me” om er een paar te noemen. In 1968 vertrok Nash uit de groep om zich aan te sluiten bij David Crosby en Stephen Hills, die ook wel bekend staan als Crosby, Stills and Nash. Maar The Hollies bleven doorbreken, niet alleen in Europa, maar overal in de wereld. Hun grootste hits kwamen later, zoals: “The Air That I Breathe”, “He Ain’t Heavy, He’s My Brother” of “Bus Stop” of “Sorry Suzanne”. The Hollies stonden ook bekend als echte innovators. Ze gebruikten ongewone instrumenten bij hun opnames op Abbey Road in London. Instrumenten zoals de banjo, tubular bells, celeste, glockenspiel of zelfs doedelzakken werden gebruikt. Ze waren ook een van de eerste rockbands die gebruik maakte van drie-stemmige zang. Tot op de dag van vandaag toert de band elk jaar door Engeland, Duitsland en Scandinavië. Dit wordt voor hen de eerste Nederlands-Belgische theater tour sinds jaren.