Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Marcus King Band Tickets

Soul-influenced psychedelic southern rock (en Dan Auerbach ;>) Deze zeer jonge gezonde Amerikaan uit South Carolina levert zonder meer van de beste bluesrock op de markt af.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Marcus King Band? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €56,-
Beschikbaar

Soul-influenced psychedelic southern rock (en Dan Auerbach ;>) Deze zeer jonge gezonde Amerikaan uit South Carolina levert zonder meer van de beste bluesrock op de markt af. Denk maar even aan The Allman Brothers (die hij al eens vlotjes covert) met injecties van funky r&b of Americana, of in zijn eigen woorden: 'soul-influenced psychedelic southern rock.' Met centraal de stem en het gitaarspel van 'young master King', plus onder meer extra stuwende blazers en orgelklanken en die hele bende staat garant voor roots, doorgroei én vervoering. Nu klaar met het El Dorado-album, een productie van Dan -Black Keys- Auerbach, op diens Easy Eye Sound-label.