Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

The Monotrol Kid Tickets

Singer-songwriter The Monotrol Kid (alias voor Erik Van Den Broeck) debuteerde in 2009 op een Kevin Coyne tribute-tour met onder meer Wreckless Eric en Brendan Croker.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Monotrol Kid? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €53,-
Beschikbaar

Singer-songwriter The Monotrol Kid (alias voor Erik Van Den Broeck) debuteerde in 2009 op een Kevin Coyne tribute-tour met onder meer Wreckless Eric en Brendan Croker. Ondertussen is hij gepokt en gemazeld door het spelen van honderden optredens (solo en met band) in eigen land, Duitsland, Nederland en sinds vorig jaar ook in Texas.Tien jaar brachten twee EP’s en vier LP’s, waarin zijn muziek bleef evolueren. Maar de song blijft altijd centraal staan. Je hoort flarden indie-folk, twang, Dylan, Wilco… The Monotrol Kid doet er graag zijn eigen ding mee. Zo ook op het nieuwe album “Exhale”, dat hem een derde keer naar de AB brengt. “The Kid” klinkt weidser dan ooit. Soms gevoelig en breekbaar, dan weer strijdbaar en scherp. Een hedendaagse plaat, maar de 70ies zijn toch nooit veraf.