Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

The Musical Box Tickets

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat voor de laatste keer op tournee met het legendarische album ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ (1974) van de al even legendarische band Genesis.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Musical Box? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €92,-
Beschikbaar

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat voor de laatste keer op tournee met het legendarische album ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ (1974) van de al even legendarische band Genesis. Op 3 november houdt de show halt in het Koninklijk Circus in Brussel. The Musical Box wordt gezien als dé officiële tributeband van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat. Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met ‘The Lamb Lies Down on Broadway’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. Tijdens de voorbereidingen kreeg The Musical Box ook de hulp van Genesisleden Mike Rutherford en Tony Banks. Zo kregen ze bijvoorbeeld de originele dia’s ter beschikking die Genesis voor de ‘The Lamb Lies Down on Broadway’-tournee gebruikte. The Musical Box zal het succesalbum integraal brengen zoals het destijds klonk en eruit zag. ‘The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” - Peter Gabriel. “Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” -
Phil Collins. Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van het Koninklijk Circus op 3 november!