Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The New Power Generation Tickets

Indien The New Power Generaton (NPG) u niets zegt, is dit niet het geval voor de fans van Prince ! The NPG hebben meer dan 20 Jaar lang zowel op het podium als in de studio het voorrecht gehad om “The Kid of Minneapolis” te begeleiden!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The New Power Generation? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €90,-
Beschikbaar

Indien The New Power Generaton (NPG) u niets zegt, is dit niet het geval voor de fans van Prince ! The NPG hebben meer dan 20 Jaar lang zowel op het podium als in de studio het voorrecht gehad om “The Kid of Minneapolis” te begeleiden! Vandaag de dag brengen ze hulde aan hun voormalige leider door een selectie van zijn grootste hits en zijn beste “deep cuts” (liedjes die niet per se op een album verschenen, maar een cultstatus genieten) op het podium te brengen. Net zoals dit gedurende hun 20 jaar lange samenwerking met Prince het geval was, is de line-up waarmee de NPG tourt steeds voor verandering vatbaar: bestaande uit NPG veteranen of muzikanten waarmee Prince samengewerkt heeft ! Ze zullen deze tour ook de nieuwe officiële zanger van The NPG voorstellen: MacKenzie. Bereid jullie alvast voor om op 2 december een onvergetelijk concert mee te maken… want zoals Prince het verwoorde bij de voorstelling van The NPG in 1990: “This band is the best band ever !”