Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Three Degrees Tickets

THE THREE DEGREES – 50th Anniversary Tour. Met originele leden Helen Scott & Valerie Holiday. Helemaal uit de VS - 50-jarig jubileumtournee. The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Three Degrees? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,50
Beschikbaar

THE THREE DEGREES – 50th Anniversary Tour. Met originele leden Helen Scott & Valerie Holiday. Helemaal uit de VS - 50-jarig jubileumtournee. The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania. De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele manen geleden vertrok. Een vaste favoriet bij Prins Charles. Ze zongen op zijn 30e verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana. Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende lied, "When Will I See You Again", en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën. Het is waar: "When Will I See You Again" was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meeste Europese landen, en verdiende het trio toen op elk moment - om nog maar te zwijgen van genoeg goud records om Fort Knox een beetje jaloers te maken! The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows. Ze zijn over de hele wereld bekend voor nummers als "Wanneer zal ik je weer zien", "Dirty Ol 'Man", "Take Good Care Of Yourself". Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds tot op de dag van vandaag. The Three Degrees zijn "Helen Scott" "Valerie Holiday" & "Freddie Pool".