Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Waterboys Tickets

The Waterboys komen met een nieuw album opnieuw naar België. Dit keer staan ze op 12 november met een exclusieve show in de Koningin Elisabethzaal.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor The Waterboys? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €76,65
Beschikbaar

The Waterboys komen met een nieuw album opnieuw naar België. Dit keer staan ze op 12 november met een exclusieve show in de Koningin Elisabethzaal. De band rond de Schotse zanger en gitarist Mike Scott, maakte in de jaren tachtig al furore met wereldhit 'The Whole Of The Moon’, afkomstig van het succesalbum 'This Is The Sea’. De mix van country, gospel en Ierse folk maakte de muziek van de mannen baanbrekend en onderscheidend. Scott ging vervolgens begin jaren negentig solo, maar na de millenniumwisseling ging hij weer spelen onder de naam The Waterboys. Na de succesvolle release van het veelgeprezen ‘Modern Blues’ in 2015 en het dubbele album ‘Out Of All This Blue’ in 2017, dat ze toen voorstelden in een uitverkochte De Roma, brachten The Waterboys eind mei hun nieuwe album ‘Where The Action Is’ uit. De titel van de plaat is geïnspireerd op het refrein van Robert Parkers klassieker uit de jaren 60 ‘Let's Go Baby’. Frontman Mike Scott wordt gezien als één van de beste Britse songwriters van de afgelopen 40 jaar: bekende artiesten als Ellie Goulding, Rod Stewart en Prince coverden nummers van de inmiddels 60-jarige legende. ‘Where The Action Is’ is een allesomvattend album met fantastisch geschreven songs, doorspekt met muzikale experimenten en genialiteit. Zowel trouwe fans van The Waterboys als nieuwe bekeerlingen vinden gegarandeerd hun gading!