Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Tim Hecker Tickets

De Canadese componist en producer Tim Hecker heeft het afgelopen decennium een prominente plaats veroverd in het experimentele landschap met zijn mix van noise, dissonantie en melodie.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Tim Hecker? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €58,50
Beschikbaar

De Canadese componist en producer Tim Hecker heeft het afgelopen decennium een prominente plaats veroverd in het experimentele landschap met zijn mix van noise, dissonantie en melodie. Hij maakt bijzondere en ongemakkelijke soundscapes, die beschreven worden als kleurrijke tectonische platen en elektronische kathedraalmuziek. Na de release van een reeks genre-bepalende albums bracht hij in 2018 het album "Konoyo" uit, waarvoor hij naar Japan reisde om er met het Toshihiko Kasai-ensemble in een tempel op te nemen. Het resultaat werd door Pitchfork "het meest fascinerende album van zijn carrière" genoemd. Hecker stelt het werk in de Botanique voor en brengt daarvoor het Konoyo Ensemble mee.