Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Tindersticks Tickets

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave brengt Tindersticks ons al vele jaren muziek die zowel doet denken aan indie rock als aan koortsachtige soul noir.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Tindersticks in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €66,50
Beschikbaar

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave brengt Tindersticks ons al vele jaren muziek die zowel doet denken aan indie rock als aan koortsachtige soul noir. Steeds rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten en poëtische teksten die gekleurd zijn door de warme, melancholische stem van frontman Stuart A. Staples. De band bestaat ondertussen meer dan 25 jaar en bouwde een ijzersterke reputatie op, zowel live als op hun albums die steevast enthousiast onthaald worden door muziekliefhebbers als critici. Hun onmiskenbare klank leverde een trouwe achterban op. Zowel in 2009 als in 2013 speelde de band hun bloedmooie orkestrale songs voor een uitverkocht OLT. Niet te missen dus!