Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Tom Helsen Tickets

Anderhalfjaar na zijn vorige album 'Cupcakes' staat Tom Helsen er alweer met een gloednieuw album. Voor dit nieuwe album 'Seven', zijn negende langspeler ondertussen, gaat Helsen terug naar zijn roots.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Tom Helsen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €50,50
Beschikbaar

Anderhalfjaar na zijn vorige album 'Cupcakes' staat Tom Helsen er alweer met een gloednieuw album. Voor dit nieuwe album 'Seven', zijn negende langspeler ondertussen, gaat Helsen terug naar zijn roots. Dat betekent: Helsen gaat weer solo. Op dit concert in Het Depot kan je zelf bepalen welke songs Tom zal spelen uit zijn eerste acht albums. 'Seven' staat simpelweg voor zeven songs herleid naar de essentie van zang en piano. Deze songs zal hij integraal spelen op 30 september, maar de rest van de avond wordt volledig door jullie bepaald. Bezoek als de bliksem zijn Facebook-pagina hier, laat hem weten welke song een speciale betekenis voor je had én waarom hij net die song voor jou moet spelen. Kortom: nostalgie van de bovenste plank!