Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Tourist Lemc Tickets

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route tot hij in 2015 zijn grote doorbraak wist te verzilveren met singles Koning Liefde, De Troubadours, En Route en zijn allergrootste hit Horizon.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Tourist Lemc? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €67,50
Beschikbaar

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route tot hij in 2015 zijn grote doorbraak wist te verzilveren met singles Koning Liefde, De Troubadours, En Route en zijn allergrootste hit Horizon. Stuk voor stuk topsongs terug te vinden op het album En Route, goed voor een dubbel platina award. Dat jaar speelde hij ook twee keer een zinderende thuismatch in OLT Rivierenhof, kippenvel in het kwadraat. Met zijn tweede plaat "We Begrijpen Mekaar" evenaart hij opnieuw dat succes; hij ontving ondertussen een platina plaat van zijn label Top Notch / Universal Music. Met meer dan 8 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij de topsingle "Spiegel" feat. Raymond van het Groenewoud. Ondertussen heeft den Tourist al twee uitverkochte Lotto Arena’s op zijn palmares staan, tal van festivaloptredens op Rock Werchter, Suikerrock en Dranouter én een vol Sportpaleis.