Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Tycho Tickets

Fascinerende electroproducer met Grammy-nominatie. Tycho brengt dit jaar een vijfde studioalbum uit en dat niet langer op het vertrouwde label Ghostly International, maar voor het eerst op Mom + Pop / Ninja Tune
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Tycho? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,-
Beschikbaar

Fascinerende electroproducer met Grammy-nominatie. Tycho brengt dit jaar een vijfde studioalbum uit en dat niet langer op het vertrouwde label Ghostly International, maar voor het eerst op Mom + Pop / Ninja Tune (Courtney Barnett, FIDLAR, FKJ, Parquet Courts, Tash Sultana,...). De band rond producer Scott Hansen zal voor het eerst vocals verwerken in hun muziek, uiteraard zonder hun typerende elektronische vintage synthesizer- en ambientsound te verliezen. De vorige plaat van Tycho, 'Epoch', leverde de band een Grammy-nominatie op in de categorie Best Dance / Electronic Album, benieuwd of de opvolger het even goed gaat doen!