Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Typh Barrow Tickets

Sinds de release van haar album RAW, welke nummer 1 was als best verkochte album en alom geprezen door de critici, doet Typh Barrow van zich spreken.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Typh Barrow? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €62,-
Beschikbaar

Sinds de release van haar album RAW, welke nummer 1 was als best verkochte album en alom geprezen door de critici, doet Typh Barrow van zich spreken. Complete artiest (songwriter, muzikant en buitengewone performer), de zangeres van Taboo is ongetwijfeld één van de mooiste stemmen op dit moment in de Belgische muziekwereld. Als onvermoeibare artiest en echt podiumbeest speelt ze al drie jaar lang uitverkochte concerten en festivals. Twee jaar op rij genomineerd op de D6bels Music Awards als zangeres van het jaar, Typh Barrow nog staat maar aan het begin van een geweldige carrière. Na vele concertzalen snel te hebben gevuld (inclusief « AB Main Hall »), keert ze naar Brussel terug voor een uitzonderlijk concert.