Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Villagers Tickets

Band rond Conor O'Brien overtreft zichzelf met nieuw album 'The Art Of Pretending To Swim'. Een absolute parel! Villagers is één van de best bewaarde geheimen uit het Ierse muzieklandschap.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Villagers? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,50
Beschikbaar

Band rond Conor O'Brien overtreft zichzelf met nieuw album 'The Art Of Pretending To Swim'. Een absolute parel! Villagers is één van de best bewaarde geheimen uit het Ierse muzieklandschap. De band debuteerde in 2010 met 'Becoming A Jackal'. O'Brien presenteerde toen zijn project nog als een eenmansband met een eerder minimalistische sound. Album na album werd de sound van Villagers meer gedefinieerd en klonk het steeds lijviger en minder desolaat. Was 'Darling Arithmetic' het opstapje, dan is zijn nieuwste 'The Art Of Pretending To Swim' de overtreffende trap. Villagers opent de deur voor elektronische elementen, zoals hier en daar een beat, samples (stemmen, geluiden) en loops. Maar meer nog dan die elektronica, zijn het koper- en houtblazers, strijkers en breed uitwaaierende toetsenpartijen die het nieuwe album kleur geven. Kortom: met 'The Art Of Pretending To Swim' heeft Villagers een koers gevonden waar we maar al te graag op meevaren. Samen met ons te ontdekken op 18 november!