Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Vitaa en Slimane Tickets

VersuS is de titel van het eerste nummer van een ongelooflijk en voor de hand liggend project. VersuS onthult de muzikale bekentenissen van VITAA en SLIMANE, verzameld voor een duo-album.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Vitaa en Slimane? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €63,-
Beschikbaar

VersuS is de titel van het eerste nummer van een ongelooflijk en voor de hand liggend project. VersuS onthult de muzikale bekentenissen van VITAA en SLIMANE, verzameld voor een duo-album. (Uitgebracht op 23 aug. 2019) Na twee seizoenen van The Voice Belgium te hebben gedeeld, gaan VITAA & SLIMANE samen op tournee. De video van de single "VersuS" is opgenomen in de studio's van The Voice Belgium! VersuS Tour is een tour door de Zeniths, een unieke musicalshow met in de hoofdrol de acteurs van de hit "Je vous le donne". Een uitzonderlijke ontmoeting gegeven door SLIMANE en VITAA voor een reeks concerten in Frankrijk, België en Zwitserland in maart 2020. Vind VersuS, het VITAA & SLIMANE-project bij Forest National op donderdag 2 april 2020!