Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wallace Vanborn Tickets

Een mix van zware rockriffs met catchy hooks en pompende ritmiek voor fans van Triggerfinger, Millionaire, STAKE en The Hickey Underworld. Wallace Vanborn voorziet de Belgische rockscene al een tiental jaar van een mix van stevige gitaren en catchy hooks.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Wallace Vanborn? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €55,-
Beschikbaar

Een mix van zware rockriffs met catchy hooks en pompende ritmiek voor fans van Triggerfinger, Millionaire, STAKE en The Hickey Underworld. Wallace Vanborn voorziet de Belgische rockscene al een tiental jaar van een mix van stevige gitaren en catchy hooks. Ian Clement, Sylvester Vanborm en Dries Hoof brachten in die periode drie albums uit en speelden meer dan vierhonderd shows in Europa en de VS. In 2010 deed Wallace Vanborn zijn intrede in het Vlaamse muzieklandschap met het debuutalbum 'Free Blank Shots'. In november 2019 lossen ze nieuwe album 'A Scalp For The Tribe'!