Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

WASP Tickets

W.A.S.P. passeert opnieuw langs Trix met een goedgevulde setlist vol hits van de eerste vier albums! CLASSICS! De Amerikaanse heavy metalband W.A.S.P. passeert opnieuw langs Trix met hun '1984 to Headless Tour'.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor WASP? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €69,50
Beschikbaar

W.A.S.P. passeert opnieuw langs Trix met een goedgevulde setlist vol hits van de eerste vier albums! CLASSICS! De Amerikaanse heavy metalband W.A.S.P. passeert opnieuw langs Trix met hun '1984 to Headless Tour'. Dat willen zeggen: een goedgevulde setlist vol hits van de eerste vier albums! CLASSICS! Frontman Blackie Lawless heeft al vele watertjes doorzwommen voor hij in 1982 W.A.S.P. opricht. Op 18-jarige leeftijd maakt hij zelfs een tijdje deel uit van The New York Dolls. Rond W.A.S.P. ontstaat echter onmiddellijk een soort buzz. Zonder platencontract, maar met hun shockerende liveshow verkoopt de groep meteen zalen van 3000 man uit. In ’84 verschijnt dan eindelijk het debuutalbum ‘W.A.S.P.’. De shockrockers blijven van dan af steeds bevestigen met sterke platen en grootse liveshows en kunnen ondertussen terugblikken op een carrière van meer dan 35 jaar!