Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wendy Van Wanten Tickets

Op 6 februari 2020 viert Wendy Van Wanten haar 60ste verjaardag. Dit is dé aanleiding om van het jaar 2020 een feestjaar te maken : 30 jaar Iris Vandenkerckhove / 30 jaar Wendy van Wanten.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Wendy Van Wanten? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €72,-
Beschikbaar

Op 6 februari 2020 viert Wendy Van Wanten haar 60ste verjaardag. Dit is dé aanleiding om van het jaar 2020 een feestjaar te maken : 30 jaar Iris Vandenkerckhove / 30 jaar Wendy van Wanten. Hoe kan de Oostendse zangeres dit beter vieren dan met een groots concert in het Kursaal van haar Oostende? Het feest zal doorgaan onder de noemer van “De Vrienden van WENDY”. De fans mogen zich verwachten aan een 3 uur durende show vol met optredens, smeuïge anekdotes en verhalen over haar leven en uiteraard enkele onaangekondigde verrassingen. Dit alles zal vlot aan elkaar gepraat worden door Kristof Poot en Koen Vijverman (de presentatoren van STERREN aan ZEE) en ondertussen ook bekend als de zangers van Leef Het en Midden jaren 80 onder de naam Poot & Vijverman. De show start met een optreden van onze Vlaamse ambiance- en charmezanger Steve Tielens die meer dan een muzikaal boontje heeft voor Wendy van Wanten en wie het Kursaal meteen in vuur en vlam zal zetten. Ook Jan Wuytens komt langs. Hij is sinds 2016 een veelgeziene artiest die samen met Wendy de podia bespeelt met nummers zoals “La Spagnola” en “Amigos Para Siempre.” 25 jaar geleden stonden Wendy Van Wanten & Jo Vally al samen in de Ultratop met het nummer “Eeuwig en Altijd” en met een palmares van nummers zoals “Aan alle vrouwen” , “Aan het Noordzeestrand” en “In een droom zag ik je staan”. Uiteraard kan Jo Vally (met een 40 jarige carrière) niet ontbreken op dit concert. Een muzikaal koppel dat al jaren op bijna alle festivals in Vlaanderen heeft gespeeld, dé ideale ambiance en sfeer brenger met hits van de laatste 30 jaar. Uiteraard moet ook boezemvriend Luc Steeno aanwezig zijn op dit feest. En als kers op de taart mogen we de oprichter en zanger van de toppers uit Nederland verwelkomen in het Kursaal van Oostende : Rene Froger. Hij komt samen met zijn backings The Frogettes talrijke hits brengen zoals “Just Say Hello” , “Alles kan een mens gelukkig maken” en “Are you ready for loving me” … This is the moment ...