Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Willem Vermandere Tickets

Na het succes van zijn optredens in 2017, 2018 en 2019 komt Willlem Vermandere voor een 4e keer terug naar het Kursaal van Oostende op zondag 9 februari 2020 om 15u !
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Willem Vermandere? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,-
Beschikbaar

Na het succes van zijn optredens in 2017, 2018 en 2019 komt Willlem Vermandere voor een 4e keer terug naar het Kursaal van Oostende op zondag 9 februari 2020 om 15u ! Samen met zijn trouwe muzikanten-trawanten - zoals Willem ze zelf noemt - Freddy Desmedt (klarinet, dwarsfluit, saxofoon en percussie), Pol Depoorter (gitaren en mandoline) en Bart Caron (contrabas) tovert Willem met woord en klank, luchtig en doodernstig, droevig en blij, levenslustig en soms donker, aangevuld met natuurlijk zijn vertelelementen. Willem zingt graag, speelt graag op zijn instrumenten, maar hij vertelt ook inderdaad graag tegen het publiek. Verhalen uit zijn leven, verhalen over liedjes die tot stand kwamen, verhalen over allerlei zaken die de mensen boeien. Vlaanderens warmste theatermens Willem Vermandere - die net zoals echte goede wijn verbetert met het ouder worden - mag je zeker niet missen tijdens dit uniek namiddagconcert. Zing je ook mee met Blanche en z'n peird uit 1971, Pierre de Beeste uit 1971, Laat mie maar lopen uit 1981, Ik plantte een keer patatten uit 1981, Mijn Westhoek uit 1998, Altijd iemands vader, altijd iemands kind uit 2006… Oefen maar je stembanden, want tijdens een optreden van Willem Vermandere is zwijgen niet mogelijk. Je laat je immers meeslepen met de zingende massa en dus zing je ook vol enthousiasme de liedjes mee van deze sympathieke theatermens. En en plus viert hij op zondag 9 februari 2020 ook nog eens zijn 80ste verjaardag ! Meer dan welkom allemaal!