Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Willie Watson Tickets

Straffe folksinger; kent de catalogus van Alan Lomax en Harry Smith! Willie Watson is een heuse americana-, country- en roots-archivaris.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Willie Watson? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €49,-
Beschikbaar

Straffe folksinger; kent de catalogus van Alan Lomax en Harry Smith! Willie Watson is een heuse americana-, country- en roots-archivaris. Ooit nog bij Old Crow Medicine Show, maar ondertussen al aan zijn solo 'Folksinger, Vol. 2' toe. Hierop prijken parels van 'southern gospel, railroad songs, delta blues, Irish fiddle tunes, Appalachian music...' Het soort rake en vaak gecoverde folksongs als 'Gallows Pole' of 'Midnight Special' dat we meestal eerder kennen van bij Led Zeppelin of The Rolling Stones. Maar een keurige cover van ACDC's Dirty Deeds Done Dirt Cheap moet ook al eens kunnen. Zelfs een rol in 'The ballad of Buster Scruggs' van de gebroeders Coen bleek zo op zijn (cowboy)lijf geschreven, met uiteraard nog wat excellent werk aan de soundtrack erbij.