Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Willy Sommers Tickets

Willy Sommers wenst jullie een classic Nieuwjaar! Gelukkig Nieuwjaar! Een beetje laat, zeg je? Wel integendeel! Willy Sommers wenst jullie nu al een gelukkig 2020.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Willy Sommers? De beste tickets zijn bij ons voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €80,-
Beschikbaar

Willy Sommers wenst jullie een classic Nieuwjaar! Gelukkig Nieuwjaar! Een beetje laat, zeg je? Wel integendeel! Willy Sommers wenst jullie nu al een gelukkig 2020. Op 4 januari 2020 geeft Willy Sommers een concert in het Kursaal in Oostende. Niet zomaar een concert, maar een heus nieuwjaarsconcert, mèt orkest. Niet zomaar een orkest, het Golden Symphonic Orchestra, bekend van Helmut Lotti. Vermits Willy Sommers’ repertoire Erfgoed geworden is, geeft de zanger het bij die gelegenheid meteen ook een classic arrangement, voor het eerst. Maar niet voor het laatst. De immer jonge Pajotter droomt van een nieuwe traditie. Iedere eerste zaterdag van elk daaropvolgende nieuwe jaar mag je nu al aankruisen: zelfde plaats, zelfde tijd, zelfde klassebak. 2019 is nog maar amper begonnen en het is nu al uitkijken naar 2020.