Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wouter Dewit Tickets

Twee jaar geleden was pianist Wouter Dewit nog gewoon een nobele onbekende die in zijn vrije tijd wat piano speelde tussen het lesgeven door.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Wouter Dewit? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €50,-
Beschikbaar

Twee jaar geleden was pianist Wouter Dewit nog gewoon een nobele onbekende die in zijn vrije tijd wat piano speelde tussen het lesgeven door. Op een onbewaakt moment werd zijn nummer La Durée opgepikt door de curatoren van Spotify, en sindsdien gaat het loeihard. Het nummer haalde ondertussen meer dan 17 miljoen (!) streams op het onlineplatform, en Dewit brengt dit najaar met Here zijn derde plaat uit. Zijn vorige plaat Still, verschenen bij Zealrecords, kreeg lovende reacties in de media. De Morgen noemde het ‘gouden melancholie’ en ‘een album dat je overvalt en verloren achterlaat’, Focus Knack schreef over ‘klassiek gekleurde maar niet in het keurslijf gedwongen composities’ en Metro meldt ‘een plaat om te koesteren’. Here begint waar Still eindigde en trekt de compositorische lijn door naar nog meer eenvoud enerzijds en meer ingekleurde arrangementen anderzijds. Here vraagt minder om verstilling, maar is dwingender in sound en hier en daar ronduit extravert. Ook live laat Dewit zich voor deze nieuwe plaat omringen door een variatie aan instrumenten.