Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Yann Tiersen Tickets

Eerst deze verplichte verklaring: ja, Yann Tiersen is die gast van Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. Maar nog belangrijker: Tiersen is ook die ongelooflijk veelzijdige componist die invloeden van Frédéric Chopin en Erik Satie, Philip Glass en Michael
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gent Jazz 2019 met Yann Tiersen en meer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €66,-
Beschikbaar

Eerst deze verplichte verklaring: ja, Yann Tiersen is die gast van Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. Maar nog belangrijker: Tiersen is ook die ongelooflijk veelzijdige componist die invloeden van Frédéric Chopin en Erik Satie, Philip Glass en Michael Nyman verwerkt in zijn muziek en samenwerkt met idiosyncratische rock- en popmuzikanten zoals Stuart A. Staples (Tindersticks) , Elizabeth Fraser (Cocteau Twins) en Jane Birkin. Met andere woorden: Yann Tiersen voelt zich meteen thuis op Gent Jazz Festival. Zeker nu hij net een nieuw album heeft uitgebracht dat volgens velen torent boven de rest van zijn toch al indrukwekkende oeuvre. Alles zit vol ingenieuze composities, niet zozeer om je ogen voor te sluiten, maar om in een diepe trance te raken. Zorg ervoor dat je het meest magische concert van de zomer verwacht.