Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Youv Dee Tickets

Parijse trap met pessimistische bijklank. Samen met Assy, Swan en Ars-N, maakt Youv Dee deel uit van het hiphopcollectief L’Ordre Du Périph.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Youv Dee? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €47,-
Beschikbaar

Parijse trap met pessimistische bijklank. Samen met Assy, Swan en Ars-N, maakt Youv Dee deel uit van het hiphopcollectief L’Ordre Du Périph. Sinds 2016 bouwt de rapper ook aan een indrukwekkende solocarrière. Zijn eerste track ‘Freestyle Nitro’, was meteen een schot in de roos. Daarop volgde een mixtape ‘Beta Test’ en enkele maanden later een full album ‘GEAR 2’. Ondertussen is Youv Dee niet meer weg te denken uit de Franse hiphopscène. Zijn opvallende look en muzikale stijl, gaande van trap-metal tot pessimistische gangsterrap, maken hem een van de pioniers. Voor ‘GEAR 3’, zijn meest recente album, kon hij rekenen op beatmakers Skuna (Columbine) en Mems (Damso).