Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Damian Marley |  Di 04 jun 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel
Damian Marley | Di 04 jun 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel 65,-

Damian “Jr. Gong” Marley in Ancienne Belgique Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Damian “Jr. Gong” Marley in Ancienne Belgique Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Damian Marley? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 31 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Damian Marley Di 04 jun 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel
€65,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Al vanaf zijn debuut kreeg hij van zijn collega-muzikanten de bijnaam ‘The Youngest Veteran’ mee, en vandaag is Damian “Jr. Gong” Marley een gerespecteerd artiest en een icoon in de internationale muziekscene. Met zijn twaalfde langspeler op zak, het zeer geslaagde ‘Stony Hill’, trekt hij in 2019 de baan op. Op 4 juni houdt hij halte in de AB! De jongste zoon van Bob Marley verdient zijn eerste sporen in de muziekgeschiedenis in 2005, wanneer hij als eerste reggae-artiest een Grammy Award buiten de categorie Reggae in de wacht sleept. Hij wint de prijs voor ‘Best Urban/Alternative Performance’ met zijn single “Welcome To Jamrock” en grijpt met het gelijknamige album in één klap ook de Grammy voor ‘Best Reggae Album’. Sindsdien is Damian niet weg te slaan uit de muziekwereld met zowel solomateriaal als samenwerkingen met onder meer NAS (op de plaat ‘Distant Relatives’) en Skrillex (op de enorme dubstep/dancehall-hit “Make It Bum Dem”). Recenter hoorden we hem ook terug in opmerkelijke featurings bij Jay Z (“Bam”) en Ty Dolla $ign (“So Am I”). Zijn jongste album kaapte vorig jaar nog de Grammy weg als beste reggaeplaat, een zoveelste bewijs van zijn eindeloze talent.