Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

De Efteling aan Zee | Ma 06 apr 2020 om 11:00u | Kursaal Oostende Oostende
De Efteling aan Zee | Ma 06 apr 2020 om 11:00u | Kursaal Oostende Oostende 53,-

De Efteling aan Zee in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor De Efteling aan Zee in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor De Efteling aan Zee in Kursaal te Oostende? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 19 tot 35 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

De Efteling aan Zee Ma 06 apr 2020 om 11:00u | Kursaal Oostende Oostende
€53,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Op 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee terug naar het Kursaal. Dit jaar zullen er 4 voorstellingen gebracht worden van de familiemusical ‘De Sprookjesboom’. Het gaat alweer om een exclusieve samenwerking waarbij Kursaal Oostende voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesachtige Efteling omgeving. De Efteling-musical Sprookjesboom, is nu op tournee door Nederland en België. Een vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur! peciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de beleving van de Efteling, maar in het Kursaal van Oostende.