Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

De Prinses en de Toverspiegel | Do 26 dec 2019 om 14:00u | Kursaal Oostende
De Prinses en de Toverspiegel | Do 26 dec 2019 om 14:00u | Kursaal Oostende 53,-

De Prinses en de Toverspiegel in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor De Prinses en de Toverspiegel in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor De Prinses en de Toverspiegel in Kursaal te Oostende? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 19 tot 39 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

De Prinses en de Toverspiegel Do 26 dec 2019 om 14:00u | Kursaal Oostende
€53,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het begint stilaan een traditie te worden: na de successen van ‘Roodkapje’ & ‘Hans en Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud. Het zal een heel bijzonder avontuur worden, iets wat je nooit eerder kon beleven, niet in het minst omdat het een compleet nieuw verhaal is, ontsproten uit het creatieve sprookjesbrein van Brigitte Derks. Het verhaal: Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden. Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie. Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol... of een toverspiegel, misschien?