Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Don KosakenChor Russland | Zo 13 dec 2020 om 15:00u | Kursaal Oostende
Don KosakenChor Russland | Zo 13 dec 2020 om 15:00u | Kursaal Oostende 65,-

Don KosakenChor Russland - "Winter in Russia" in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Don KosakenChor Russland - "Winter in Russia" in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Don KosakenChor Russland? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 30 tot 45 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Don KosakenChor Russland Zo 13 dec 2020 om 15:00u | Kursaal Oostende
€65,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het Don KosakenChor Russland is een graag geziene gast op de internationale concertpodia in Europe en ganse de wereld. Deze Russische vocalisten behoren tot één van de wereldwijd meest bekende koren en brengen Volksliederen die de harten sneller doen kloppen. Naast het uit 20 mannen bestaande koor zal het 6 koppige Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ authentieke Russische volksinstrumenten bespelen en het koor begeleiden. In 1992 is het Don KosakenChor Russland, bestaande uit in Rusland woonachtige professionele zangers opgericht. Het Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ bestaat uit laureaten die allen op virtuoze wijze de Russische volksinstrumenten bespelen zoals de Bayan, Balalaika en Domra. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale ‘Serenade’. Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff werd in 1993 benoemd tot chef-dirigent van dit bijzondere gezelschap uit Rusland. Een absoluut gepassioneerde man. Verhoeff heeft ook dit seizoen wederom een prachtig gevarieerd programma samengesteld genaamd ‘Winter In Russia’. Russisch-orthodoxe gezangen en schitterende ballades worden afgewisseld met opzwepende Russische volksliederen en beroemde klassieke composities van bijvoorbeeld Tsjaikovski en Rachmaninov. Het koor geeft concerten in onder meer Dom Muzika (Moskou), Het Witte Huis, het Koninklijk Concertgebouw en de Hermitage (Amsterdam), Liederhalle (Stuttgart), Musikhalle (Hamburg), Die Glocke (Bremen) en in Aspendos Arena (Antalya) maar uiteraard ook exclusief voor Vlaanderen in het Kursaal van Oostende !