Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Drive By Truckers | Ma 08 jun 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
Drive By Truckers | Ma 08 jun 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 58,-

Drive By Truckers in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Drive By Truckers in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor Drive By Truckers? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 23 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Drive By Truckers Ma 08 jun 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€58,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Drive-By Truckers maakt al meer dan 20 jaar southern countryrock van de bovenste plank zonder in clichés te vervallen. De band uit Athens, Georgia bouwde de voorbije twee decennia door hun fantastische platen en ijzersterke livereputatie een hondstrouwe fanbase uit die hen door dik en dun steunt. In 2016 brachten ze met American Band hun voorlopige hoogtepunt uit, een plaat die door NPR werd omschreven als "One of the nation's best bands has made what very well might be its greatest album". Hoewel ze hun wortels in het diepe zuiden van de VS hebben, is Drive-By Truckers een band die er niet voor terugdeinst om platen uit te brengen die beenhard tegen het huidige politieke klimaat in de Verenigde Staten in te gaan. Begin 2020 verschijnt met The Unraveling hun 12de studioplaat, naar eigen zeggen “an overview of our journey from post-election blues, into the heart of Memphis and onward into a new election year". De plaat werd opgenomen in Memphis, Tennessee en het is natuurlijk onmogelijk om de klank van die legendarische plek niet te voelen als je The Unraveling oplegt. Muzikaal bestrijkt Drive-By Truckers een brede waaier aan stijlen. Neil Young & Crazy Horse zijn nooit veraf, maar ook Lynyrd Skynyrd, The Jayhawks en ex-Drive-By Trucker Jason Isbell komen regelmatig door hun sound heen schemeren.