Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Eddy Grovell | Za 21 dec 2019 om 20:00u | Kursaal Oostende
Eddy Grovell | Za 21 dec 2019 om 20:00u | Kursaal Oostende 72,-

Eddy Grovell met "A Tribute to Barry White" in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Eddy Grovell met "A Tribute to Barry White" in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Eddy Grovell in Kursaal te Oostende? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 38 tot 58 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Eddy Grovell Za 21 dec 2019 om 20:00u | Kursaal Oostende
€72,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Eddy Grovell a Tribute to Barry White. Niet veel artiesten hebben het talent, de stem en de geloofwaardigheid om een muzikaal eerbetoon te brengen aan de grootheid mister Barry White. Eddy Grovell heeft ze alle drie, en meer….. Hij is gezegend met een bijzonder stemgeluid, zowel rauw als smooth, dat zijn publiek in het hart raakt. Daarnaast is hij een echte rasentertainer met een allesbepalende passie voor muziek. Hoewel geboren op Curacao, leeft hij inmiddels al ruim 40 jaar als muzikant en zanger in Nederland. Met The First Showband begeleidde hij vele artiesten: tournees met Marco Borsato, feestjes met Gerard Joling maar ook AHOY met Lee Towers ….In Nederland deed hij vorig jaar met groot succes mee aan de eerste editie van The Voice senior in 2018. Met zijn vertolking van een medley van de Amerikaanse Soul en Disco legende Barry White, gooide hij hoge ogen. Het optreden werd op YouTube inmiddels al meer dan 4,7 miljoen keer bekeken. De donkere zangstem van Eddy doet denken aan soulzangers als Marvin Gaye en Barry White. Bij de blind auditions van The Voice Senior draaiden alle juryleden hun stoel om. „Nouja zeg, wat een stem!”, riep jurylid Ilse DeLange. En ook Marco Borsato was duidelijk onder de indruk van het lage, warme stemgeluid van Eddy Grovell. Met A Tribute to Barry White brengt Eddy Grovell een betoverende en swingende muzikale belevenis, vol soul.