Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Eefje De Visser  | Za 17 okt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
Eefje De Visser | Za 17 okt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 57,-

Eefje De Visser in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Eefje De Visser in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor Eefje De Visser? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 22 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Eefje De Visser Za 17 okt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€57,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. Na een solotournee door Nederland en België experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie albums De Koek, Het Is en Nachtlicht spoken nog steeds rond. Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Binnenkort begint ze aan een nieuw hoofdstuk, met een vierde plaat als apotheose. Eerste singles Bitterzoet, Zwarte Zon, Lange Vinnen en het kersverse Oh doen alvast de temperatuur stijgen, met een dansbare touch die baadt in een melancholische sfeer. Na drie eerdere optredens in De Roma is Eefje de Visser weer helemaal klaar om het publiek mee te nemen naar haar unieke muzikale universum. Ze doet dat in full band bezetting. Verwacht iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange.