Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Eliades Ochoa | Wo 19 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Eliades Ochoa | Wo 19 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 63,-

Eliades Ochoa in De Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Eliades Ochoa in De Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Eliades Ochoa? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 29 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Eliades Ochoa Wo 19 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€63,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Eliades Ochoa (1946) is de laatste nog levende mannelijke zanger van de Buena Vista Social Club. Het gezelschap Cubaanse muzikanten wordt eind jaren 90 wereldberoemd met hun album vol traditionele son-muziek. Ochoa, overigens ook een begenadigd gitarist, zingtop het iconische album o.a. de hits El Cuarto De Tula en Chan Chan. Maar Ochoa timmert al heel zijn leven aan de weg. Hij leert gitaar spelen op zijn zesde en verdient sindsdien als muzikant zijn brood in de café’s van Santiago de Cuba. In 1978 vervoegt hij de legendarische groep Cuarteto Patria, die al sinds de jaren 40 de tradities van de Cubaanse folkmuziek levendig houdt. Sinds 1982 is hij de groepsleider en tot in de jaren 2000 blijft hij met het kwartet touren en albums opnemen. Nadien breidt hij het kwartet met een nieuwe generatie muzikanten uit tot Grupo Patria, waardoor het Cubaanse muzikale erfgoed steeds opnieuw een nieuwe invulling krijgt. Het gloednieuwe nummer Canto al la Habana bewijst dat Ochoa op 73-jarige leeftijd nog steeds de juiste snaar weet te raken. We zijn dan ook vereerd dat Eliades Ochoa in 2020 voor een uniek Belgisch concert naar De Roma komt. Samen met zijn muzikanten speelt hij zowel nummers uit zijn eigen rijkgevulde repertoire als iconische klassiekers van de Buena Vista Social Club. Authentiek en warmbloedig, niet te missen voor iedereen met een hart voor Latijns-Amerikaanse muziek!