Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Emeli Sande | Zo 10 nov 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Emeli Sande | Zo 10 nov 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €77,60

Emeli Sande in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Emeli Sande in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Emeli Sande? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 43 tot 56 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Emeli Sande Zo 10 nov 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€77,60
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Ze heeft zonder twijfel een van de mooiste soulstemmen van haar generatie. Emeli Sandé kondigt haar terugkeer aan met een splinternieuw album, getiteld ‘Real Life‘, dat ze op 10 november live komt voorstellen in het Koninklijk Circus in Brussel ! Sinds de release van haar eerste single “Heaven” in 2011, kent de jonge Engelse een ongezien succes. Het grote publiek leert haar kennen als een uniek artieste met een wonderlijk charisma en een onevenaarbaar gevoel voor melodie. Ze rijgt dan ook de hitsingles met een onthutsend gemak aan elkaar. “Next To Me” en “Read All About It” bestormen de hitlijsten en maken van haar debuutalbum ‘Our Version Of Events’ een internationale bestseller. De zangeres ontvangt talloze onderscheidingen en krijgt erkenning van leeftijdsgenoten dankzij haar uitmuntende en steeds indrukwekkendere liveshows. In 2016 keert ze met ‘Long Live the Angels’ terug naar de internationale hitlijsten, wat met haar derde album ongetwijfeld niet anders zal zijn. De release van ‘Real Life’ is voorzien voor september, maar rolt nu al over de tongen dankzij single “Sparrow”. Een waterval aan emoties en soul, gedragen door zoete arrangementen en de stem van Emeli, die weerklinkt in harmonie met een gospelkoor. Een terugkeer die je in geen geval mag missen!