Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Emma Bale | Vr 17 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
Emma Bale | Vr 17 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 50,-

Emma Bale + Support: PROMIS3 in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Emma Bale + Support: PROMIS3 in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor Emma Bale? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 15 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Emma Bale Vr 17 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€50,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Amper 20 is ze, maar Emma Bale mag zich nu al één van de meest populaire popzangeressen van België noemen. Met hits als Run, Curaçao, Worth It, Cut Loose en de bloedmooie Kodaline-cover All I Want veroverde ze een vaste plaats aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op in de Dance Hall op Pukkelpop en speelde ze voor een uitverkochte AB Club. Ondertussen stond ze ook op verschillende Europese podia en afgelopen zomer deed ze de temperatuur op Rock Werchter nog een paar graden stijgen. Met meer dan 50 miljoen streams zet Emma Bale haar triomftocht doorheen het muzieklandschap gezwind verder. Haar nieuwe single Joan verwijst naar de iconische en heroïsche Franse vrijheidstrijdster Jeanne d'Arc, door wie ze zich steeds enorm aangetrokken voelde. Net zoals haar illustere voorbeeld is Emma bereid om tot het uiterste te gaan om haar doel te bereiken. Ook op het podium schittert de ster van Emma Bale zoals op een glasheldere poolnacht. In het voorjaar van 2020 trekt ze naar Belgische en Nederlandse concertzalen voor een aantal exclusieve live shows waar ze haar nieuw werk zal voorstellen. Verwacht je in De Roma aan een tintelende elektropop-show, afgewisseld met intieme songs die recht naar het hart gaan. Fans van Dua Lipa, Kodaline en Lorde weten waarheen! Het geweldige PROMIS3 verzorgt de support. Uiterst dansbare elektropop van de bovenste plank. Kom op tijd!