Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wildfest Tickets

WildFest is een van de meer verfijnde muziekfestivals in België, gewijd aan Hard Rock, Glam Rock, Sleaze Rock en Melodieuze Rock. Het festival vindt plaats in het centrum van België, Geraardsbergen.
Sorteer op:
Geen evenementen gevonden...

WildFest is een van de meer verfijnde muziekfestivals in België, gewijd aan Hard Rock, Glam Rock, Sleaze Rock en Melodieuze Rock. Het festival vindt plaats in het centrum van België, Geraardsbergen. Het festival is vrij nieuw, maar heeft toch al bewezen dat zij garant staan voor een onvergetelijke avond. Voor hun eerste editie in 2016, vloog WildFest bands over uit Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk en vervolledigden ze hun affiche met headliner Crazy Lixx (SE) en co-headliner The Treatment (UK). Dit jaar wil het festival groter gaan en zijn plek verder opeisen in de Belgische Festival Scene. De vierde editie van WildFest vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019.
De line-up van het festival bestaat uit verschillende bands uit o.a. Zweden, Duitsland, Finland en Groot Brittaniïe.
WildFest verwelkomt met trots:
The New Roses (D)
Midnite City (UK) (side project from Rob Wylde - TIGERTAILZ)
Snakebite (D)
Art Nation (SWE)
Shiraz Lane
Wildfest maakt er zijn doel van een leuk festival te organiseren, zowel voor haar bezoekers als de bands die die avond de bühne betreden. Naast het verstrekken van een fatsoenlijke podium en P.A. systeem, voor een optimale muzikale ervaring, zal er ook een ruim aanbod aan drank en snacks zijn die het festival gevoel vervolledigen.
Er zal ook een merchandise stand aanwezig zijn en de mogelijkheid om band (leden) te ontmoeten en eventueel je merchandise gesigneerd te krijgen!