Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Wildfest Tickets

WildFest is een van de meer verfijnde muziekfestivals in België, gewijd aan Hard Rock, Glam Rock, Sleaze Rock en Melodieuze Rock. Het festival vindt plaats in het centrum van België, Geraardsbergen.
Sorteer op:

Tickets boeken voor Wildfest? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,-
Beschikbaar

WildFest is een van de meer verfijnde muziekfestivals in België, gewijd aan Hard Rock, Glam Rock, Sleaze Rock en Melodieuze Rock. Het festival vindt plaats in het centrum van België, Geraardsbergen. Het festival is vrij nieuw, maar heeft toch al bewezen dat zij garant staan voor een onvergetelijke avond. Voor hun eerste editie in 2016, vloog WildFest bands over uit Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk en vervolledigden ze hun affiche met headliner Crazy Lixx (SE) en co-headliner The Treatment (UK). Dit jaar wil het festival groter gaan en zijn plek verder opeisen in de Belgische Festival Scene. De vijfde editie van WildFest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020.