Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Wynton Marsalis Tickets

Wat John Zorn al vijf decennia betekent voor de New Yorkse underground, betekent Wynton Marsalis al minstens even lang voor de, welja, New Yorkse upperground.
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gent Jazz 2020 met Wynton Marsalis en meer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €84,-
Beschikbaar

Wat John Zorn al vijf decennia betekent voor de New Yorkse underground, betekent Wynton Marsalis al minstens even lang voor de, welja, New Yorkse upperground. In het bijzonder die van de Upper West Side, waar de trompettist sinds 1987 aan het hoofd staat van het gerenommeerde Jazz at Lincoln Center én van de gelijknamige big band – het Jazz at Lincoln Center Orchestra. Dat heeft hem in al die jaren evenveel vrienden als vijanden opgeleverd – Marsalis is veeleer een Empire State Building in de jazzwereld dan een hoge boom. Maar als er van één iemand kan gezegd worden dat hij de schatmeester is van een dikke eeuw jazz, dan wel van Wynton Marsalis. De trompettist uit – werkelijk niets in zijn biografie ademt geen jazz – New Orleans was de eerste jazzcomponist die een prestigieuze Pulitzer Prize in ontvangst nam, en met zijn toonaangevende big band blijft hij ook nog altijd het oeuvre van de Grote Jazzmeesters vieren. Even enthousiast als dertig jaar geleden trouwens. Het bewijs hoort u deze zomer op Gent Jazz.