Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Frank Boeijen | Zo 26 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
Frank Boeijen | Zo 26 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende 59,-

Frank Boeijen in Concert in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Frank Boeijen in Concert in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Frank Boeijen? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 25 tot 37 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Frank Boeijen Zo 26 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
€59,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater. Het was de beste ambiance voor zijn liedjes met hun meeslepende melodieën en poëtische teksten. Ruim 30 jaar later geldt dat nog steeds. En ook in het geliefde Vlaanderen is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als ‘De Verzoening’, ‘Kronenburg Park’, ‘Zeg me dat het niet zo is’ en ‘Koud in mijn hart’. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs. Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.